www.keiloveband.net
Contact Booking Music Management, (KeiLove Band) Contact Person Mobile phone :{+6285649138437/+6285793472777/085723523888} Or Online Contact YM keivers@yahoo.com / keiloveband@yahoo.com

www.keiloveband.net

KEILOVE BAND TETAP MEMBUKA SARAN DAN KRITIK YANG MEMBANGUN BAGI KEILOVE BAND, UNTUK PARA FANS MANIACS KEILOVTERS
 
IndeksPortalCalendarGalleryFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Divan Dinnurjand

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 53
Join date : 22.07.10
Age : 32
Lokasi : BandunG

PostSubyek: Divan Dinnurjand   Thu Jul 22, 2010 9:05 pm




affraid Nama Divan Dinnurjand, ketika itu lahirnya di Tasikmalaya. Aku keturunan Sunda Jawa, tepatnya kota CMG.

Wanna know ’bout me ?
I dont care what people say or think about me yg penting i know, my Beloved, family, and bestfriends knows, and Allah of course…

I don’t like people who’s munafik penuh kepura-puraan and basa basi, thats not me…

I hate Cewe Matre and prostitusi apapun


alasannya…

I hate dibohongin termasuk ‘white lies’…

People who don’t know me personally says I’m ‘aneh/galak/sombong’, maybe because bentuk muka gue kali yaaa, sbnernya aduuuh tanya deh temen-temen gue. gue baik dan lucuuu skali hahaha, orang that you can count on and percaya, manja, gak sabaran and very easy to forgive people…

Kalau moody and sensitive that’s true, or to detail, keras, tegas dan susah percaya sama orang ‘iya’ hehe… Im a hard worker, have a huge fighting spirit, and I want to be the best of what I do… Agak susah menabung, bisa di jadikan tempat untuk cari solusi atau diskusi things in life, I am good in that hehe…

I love my boyfriend so much, setia that’s me, I’m a loyal person in anyways, protective banget sama ‘what’s mine’… I want to be someone who’s filthy rich by my own hard work and to be someone yang berguna buat banyak orang with what I have or my talent… sunny
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://keiloveband.indonesianforum.net
 
Divan Dinnurjand
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
www.keiloveband.net :: Your first category :: Your first forum-
Navigasi: